Wednesday, October 29, 2014

Τα Καθημερινά της Καθημερινότητας.....


Καλημέρα....καλό πρωινό Τρίτης, με φθινοπωρινό καιρό από νωρίς το πρωινό. Καλό πρωινό στην καινούρια μέρα του Οκτώβρη, με καιρό Φθινοπωρινό, που σιγά, σιγά αλλάζει με Χειμωνιάτικο καιρό. Νωρίς ξύπνησα και σήμερα το πρωί, λίγο μετά τις επτά, παρέα με τον Οκτώβρη. Με γενικά καλό καιρό. Έπλυνα τα δόντια μου, έριξα λίγο νερό στο πρόσωπό μου και έκανα τον καφέ μου για να πιω. Ελληνικό διπλό μέτριο. Άρχισα τις πρωινές δουλειές τις καθημερινές παρέα με την πρωινή αλλαγή του καιρού. Κάνει κρύο το πρωί, απλά άνοιξα λίγο τις τζαμόπορτες γιατί έχει κρύο αρκετό σήμερα το πρωινό. Καλός είναι ο καιρός, με λίγη συννεφιά και άπνοια, από νωρίς το πρωί. Μόνο που κρύωσε λόγο της αλλαγής της εποχής, εδώ στη γειτονιά μου στη Νέα Σμύρνη. Σήμερα όπως όλα δείχνουν θα έχει φθινοπωρινό καιρό όλη μέρα με κρύο αρκετό. Θερμοκρασία 15 βαθμοί έξω, τώρα το πρωί και στο σπίτι μέσα 20 βαθμούς. Φρόντισα τα καναρίνια που με περιμένουν πάντα υπομονετικά, τους έβαλα από λίγο μπρόκολο, τους άλλαξα το πόσιμο νερό με άλλο πιο φρέσκο και τους έβαλα από λίγο τρυφερό μαρούλι. Κρύο έχει έξω, αλλά τα καναρίνια δεν έχουν ανάγκη ακόμα. Οκτώ η ώρα, ήπια τα χάπια μου τα πρωινά, τακτοποίησα τα μπαλκόνια και τις γλάστρες, έφαγα ένα ακτινίδιο και συνεχίζω στο σπίτι το πρωινό. Καλά είμαι, όσο περνάει ο καιρός μετά την επέμβαση στον προστάτη. Αλλά παρουσίασα πρόβλημα στους προσαγωγούς και περπατάω και κάθομαι με πόνους. Θα κοιτάξω να πάω στον γιατρό
τον ορθοπεδικό να με δει και να μου πει τι να κάνω. Περπατάω με δυσκολία και πονάω Συνεχίζω και πίνω νερό αρκετό για να κατουρώ και να καθαρίζει όλο το σύστημα. Πίνω και τα φάρμακα που μου έδωσε ο γιατρός και όλα πάνε κατ ευχήν. Δεν έχω παράπονο, απλά φροντίζω για την καλή ποιότητα ζωής. Ήπια δυο γουλιές καφέ και δέκα η ώρα έβαλα να βράσω ένα κουνουπίδι για να έχω λίγη σαλάτα
παρέα με το μεσημεριανό φαγητό. Σήμερα δεν βγήκα καθόλου από το πρωί, εδώ στο σπίτι κάνω σιγά σιγά όλες τις δουλειές του σπιτιού. Δεν μπορώ να πάω βόλτα γιατί πονάνε τα πόδια μου στους προσαγωγούς και δεν μπορώ να περπατήσω καλά, παρά μόνο σιγά σιγά. Τι να κάνω, προσπαθώ. Μετά τις 10 μπήκα στο Ίντερνετ έριξα μια ματιά στα μηνύματα και διαβάζοντας την επικαιρότητα κάνω ενημέρωση των σελίδων μου των καθημερινών. Κάθε 20 λεπτά ουρώ για να είναι το σύστημα καθαρό.
Μεσημέρι και έτοιμος για φαγητό. Ζέστανα ένα πιάτο κοτόπουλο, με πατάτες, ντομάτες, πιπεριές και
κολοκύθια, έκοψα λίγο φρέσκο ψωμί και λίγο ανθότυρο και έφαγα μια χαρά, σιγά σιγά λίγο μετά τις
δυο. Μάζεψα τα πιατικά, τα έβαλα για πλύσιμο, τακτοποίησα την κουζίνα, ήπια τα χάπια μου και πήγα
να δω λίγο τηλεόραση Αθλητικά στην ΝΕΡΙΤ. Τέσσερις η ώρα πήγα για λίγη ανάπαυση. Πριν τις έξη
έγερση. Έριξα λίγο νερό στο πρόσωπό μου, έπλυνα τα πιατικά, τακτοποίησα την κουζίνα, ήπια τα χάπια
μου τα απογεματινά και συνέχισα παρέα με μια κούπα πράσινο τσάι στο Ίντερνετ. Κρύο και απόψε.
Έβαλα σε λειτουργία το κλιματιστικό στο γραφείο μου που περνάω τις πιο πολλές ώρες της μέρας να
ζεσταθεί λιγάκι. Διάβασα μηνύματα, επικαιρότητα κάνω ενημέρωση των σελίδων μου και τώρα γράφω
για ενημέρωση της σελίδας μου τα Καθημερινά. Πριν λίγο ενημέρωσα το face. Έτσι πέρασα την μέρα μου, χωρίς τίποτα το ιδιαίτερο. Οι μυικοί πόνοι και στα δυο πόδια στους προσαγωγούς συνεχίζονται.
Απλά πίνω ντεπόν τρία την ημέρα για παυσίπονα. Αύριο πάλι τα λέμε από νωρίς το πρωί. Καλή ανατολή στην καινούρια μέρα του Οκτώβρη που σε λίγο φεύγει για να ακολουθήσει ο Νοέμβρης.

No comments:

Post a Comment